Het arrangeren van financiering

Uw ervaren partner in Financiering en Bedrijfsadvies


Bent u op zoek naar financiering en ervaart u dat de bank, de factoring- of leaseonderneming uw vraag niet, of maar deels, invult?


Maak dan eens kennis met ‘Bedrijfsoverdracht & Financiering MKB’.

Als betrokken professionals met waardevolle en passende ervaring, zorgen wij voor het door u gewenste resultaat. Bedrijfsoverdracht en Financiering is specialist in co-financiering. Wij kennen veel nieuwe vormen van financiering en wij kunnen een deal tegen de beste condities regelen, door het combineren van financiering uit meerdere bronnen. De ondernemer is onze opdrachtgever en wij zorgen voor de optimale financiering: volledig en tegen de beste condities.

Wij starten met het definiëren van de case en analyseren van kansen & mogelijkheden. Wij beginnen de financiering bij de goedkoopste partijen, mocht dit onvoldoende zijn, dan gaan we over tot alternatieve bronnen als grotere beleggers, of een aantal kleinere via crowd-funding. Het totaal van de financieringsvormen, levert voor de ondernemer de benodigde financiering op.

  • Uw voordeel is dat wij serieuze partijen uw financieringsvraag op de juiste wijze beschrijven en bij relevante partijen kunnen plaatsen
  • Wij weten de juiste partijen te interesseren, kunnen (waar nodig) snel schakelen en wij benutten alle opties optimaal
  • Het lukt ons om alternatieve en volledige financiering voor u als ondernemer te vinden, vaak in tegenstelling tot de traditionele aanbieders die komen met een te kleine of zelfs helemaal geen aanbieding, vaak niet tegen optimale condities
  • CrowdFunding is een snelle en goede bron voor krediet, als openheid inzake bedrijfsgegevens geen beletsel is
  • Mocht het niet gewenst zijn dat bedrijfsinformatie breed bekend wordt, dan hebben wij ook alternatieven voor CrowdFunding.

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van een passende financiering voor rendabele ondernemingen met groeipotentie of uitbreidingswensen. We beschikken over uitgebreide en relevante ondernemerservaring, zijn betrokken bij uw bedrijf en gaan tot het uiterste. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk met verschillende mogelijkheden. Wij werken duidelijk in het belang van onze opdrachtgever: de ondernemer. Onze kosten brengen we ook conform de afgegeven offerte bij de ondernemer in rekening, dus werken we ook exclusief voor u: juist deze combinatie van essentiële elementen leidt tot succes.

Wij komen voor financiering graag in contact met bedrijven in onze doelgroep die een krediet zoeken tussen € 100.000 en de € 10 mio.

Ook komen we graag – en natuurlijk vrijblijvend – bij u op bezoek voor concrete verdere informatie en een open gesprek. Pas hierna brengen wij een offerte uit.