Verkopen van uw bedrijf

Bedrijfsoverdracht en financiering voor MKB helpt bij de verkoop van uw organisatie

           
Gedachten over aan- of verkoop? 

Maak dan eens kennis met ‘Bedrijfsoverdracht & Financiering MKB’; wij zijn er voor u.  
                            
Wij zijn zowel de betrokken professionals met uitgebreide en waardevolle ervaring, als de partner met een uitstekend regionaal netwerk in Twente en de Achterhoek.  
Als  opdrachtgever profiteert u hiervan. Samen bepalen we het doel en zorgen we voor het gewenste resultaat; als persoonlijk ondernemer en eigenaar zijn wij actief voor u. 
                               
Uw bedrijf verkopen is geen dagelijkse kost voor de gemiddelde ondernemer. De meesten verkopen maar één keer; des te meer reden om in zo’n traject een ervaren adviseur in te schakelen welke over een groot netwerk beschikt in de eigen regio.
                    
Wij begeleiden het proces, zorgen voor de waardebepaling als basis voor de vraagprijs, vinden de juiste koper of kopende partij en voeren voor u de onderhandelingen. Op deze manier wordt u niet belast in uw dagelijks werk als emotioneel gezien. Kortom, u besteed het werk uit aan een vertrouwde professional, maar houdt altijd zelf de lead, u neemt de beslissingen en blijft baas over het proces.
                       
Zoals eerder gezegd zijn wij vooral in Oost-Nederland actief gezien ons ruime netwerk. Uiteraard hebben we ook ervaring met partijen die elders in het land zijn gevestigd, maar onze actuele knowhow en relatiekring ligt hier.
                  
Wij hebben ook doorlopende zoekvragen van potentiële kopers en van partijen die over een langere periode uitbreiding zoeken. Ook het arrangeren van overnamefinanciering is een bekende vraag voor ons die wij kunnen invullen en zo voor het slagen van een deal kunnen zorgen.
                       
Ondernemingen van 5 tot ca. 100 medewerkers zijn onze doelgroep.